Kép

LEO egy professzionális szivattyú gyártó Kínában. Gyártunk  jet szivattyúk és más szivattyúkat, mint a centrifugális szivattyúk, búvárszivattyúk stb Minden termék kiváló minőségű, amit GS, CE, UL, ETL, CB, EMC és EMF minősítés igazolt. 
Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat! Várjuk, megrendelését.

 

Kép

Merüljön el az AL-KO világban, és ismerje meg a magas minőségű termékek - ez minden bizonnyal szintén alkalmas a követelményeknek itt. Kellemes böngészést és felfedezni - és természetesen, ha dolgozik az AL-KO kerti szerszámok.

PostHeaderIcon Vásárlói tájékoztatóMegrendelésemmel hozzájárulok,hogy e-mail címemre időszakos hírlevelet küldjenek, melyet külon nyilatkozatban az info@fjs.hu e-mail címen bármikor lemondhatok.Hogyan Vásárolhatok?

A megfelelő árú kiválasztását követően,a megfelelő mennyiség kitöltése után kattintson a "mehet a megrendelési listába",ha úgy dönt,hogy befejezte a böngészést a "megrendel" gombra kattintva érkezik a vásárlói forma.

A mezők kitöltésével adhatja meg a számlázási adatokat.
Majd,a megadott email címre kap egy élesítő kódot,amivel a megrendelését megerősítheti.


A közölt árak bruttó fogyasztói árak,forintban értendők.

A fogyasztókkal szemben folytatott magatartás, vagy a beszerzési ár alatt történő értékesítés gyakorlatának korlátozása.

2005. évi CLXIV. törvény   betatása


Az oldalainkon feltüntetett árak kizárólag a web áruházban leadott megrendelések esetén értendőek.


Szavatosság


Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Cégem a jelenleg hatályos jótállási rendeleteket maradéktalanul betartja.


Az árú értékének kiegyenlítése készpénzben helyszínen vagy utánvéttel illetve előre utalással a bankszámlaszámunkra  (árú értéke+szállítási költség)+esetenkénti(csomagolás)

GPS koordináták.

É47°24,5310'

K19°16,4988'

Nyitvatartás 

H-P 7,30-tól 17,00-ig 

SZ  7,30-tól 13,00-ig,

Személyes átvétel,Vecsés Kálmán u.10. alatti üzletünkben.

utánvéttel max.    3 kg-ig      1.900,-Ft.

utánvéttel max.  15 kg.-ig     2.390,-Ft. 

utánvéttel max.  30 kg.-ig     2.980,-Ft. 

utánvéttel max.  40 kg.-ig     6.880,-Ft. 

utánvéttel max.  60 kg.-ig     8.290,-Ft. 

utánvéttel max.  80 kg.-ig   11.690,-Ft. 

utánvéttel max. 100 kg.-ig  13.900,-Ft. 

utánvéttel max. 200 kg.-ig  15.600,-Ft 

utánvéttel max. 300 kg.-ig  18.600,-Ft

utánvéttel max. 400 kg.-ig  22.600,-Ft

utánvéttel postán átvehető   3 kg.-ig 1.710,-Ft. A postának a címét írja a megjegyzésbe!

utánvéttel MOL kúton átvehető   3 kg.-ig 1.710,-Ft. A MOL kút címét írja a megjegyzésbe!

utánvéttel postán átvehető 15 kg.-ig 2.110,-Ft. A postának a címét írja a megjegyzésbe!

utánvéttel MOL kúton átvehető 15 kg.-ig 2.110,-Ft. A MOL kút címét írja a megjegyzésbe!

utánvéttel postán átvehető 30 kg.-ig 2,570,-Ft. A postának a címét írja a megjegyzésbe!

utánvéttel MOL kúton átvehető 20 kg.-ig 2.250,-Ft.A MOL kút címét írja a megjegyzésbe!

banki előreutalással     3 kg.-ig      990,-Ft.

banki előreutalással   20 kg.-ig   1.640,-Ft.

banki előreutalással   30 kg.-ig   2.050,-Ft. 

banki előreutalással   40 kg.-ig   5.130,-Ft.

banki előreutalással   60 kg.-ig   6.260,-Ft.

banki előreutalással   80 kg.-ig   7.440,-Ft

banki előreutalással 100 kg.-ig   8.560,-Ft

Ajándék szállítás,előreutalás esetén, belföldön.100.000,-Ft felett ,kivétel AL-KO termékek,200.000,-Ft felett.

http://www.posta.hu/static/internet/download/MOL_PostaPontok_aktualis_listaja.xls

http://www.posta.hu/static/internet/download/Allando_postai_szolgaltatohelyek.xlsx


Amennyiben a termékeket csomagolni kell,akkor bruttó 260,-Ft,vagy 450,- Ft egyszeri költséget számolunk fel,a csomagolóanyag mértékétől függően.

Törékeny kezelésre,ha a termék TÖRÉKENY további 430,-800,-Ft-ot számítunk fel,a termék értékének és súlyának megfelelően.

A termék,természetesen,számlával kerül átadásra (szállításra) a tisztelt megrendelőinknek.

A garanciajegyet a számlával együtt adjuk át.

A képek illusztrációk,nem minden esetben a termék képe látható!!!

Az F.J.S.Bt. által forgalmazott termékek használásához,jó egészséget és sok örömöt kívánunk!

 

 • A csomagok szállítását, nagyon komoly logisztikai háttérrel rendelkező Magyar Posta Zrt. Logisztikai ágazata (MPL) végzi .

 • így Ön garantáltan sérülésmentes veheti át a Webáruházunkból rendelt termékeket.

 • Ha szükséges, a  megrendelést követő 3-24 órán belül telefonon, vagy e-mailben jelentkezik munkatársunk, hogy visszaigazolja az Ön megrendelését és egyeztessék a várható kiszállítás időpontját.

 • A munkanapokon 10 óráig feladott megrendeléseket – amennyiben a termék raktár készletünkből azonnal elérhető – másnapi kiszállítással tudjuk átadni a futárszolgálatnak.

 • A 10 óra után beérkezett megrendeléseknek, + 1 nap a kiszállítása.

 • Külső raktáron lévő termékek többségét, 2-8 munkanapon belül teljesítjük.

 • Illetve hosszabb szállítási határidejű cikkek kiszállításáról külön értesítjük.

 • Az egyedi megrendelések esetén a szállítási határidő 1-4 hét is lehet.

 • Ettől hosszabb határidő esetén,értesítést küldünk és a megrendelést teljesíthetetlenség miatt töröljük.

 • Az MPL e-mailban értesíti a csomag feladásáról és a fizetendő összegről,amit a csomag átvételénél kell a kézbesítőnek átadni a feladást követő munkanapon 8 és 17 óra között.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék sérüléséről,esetleges hiányáról jegyzőkönyvet kell felvenni.  Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! 

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, vagy telefaxon kerülhet sor.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta 

Csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza! 

Címzett: F.J.S. Ker. és Szolg. Bt. 2220 Vecsés Kálmán u.10 tel.:0629-356043 fax.0629-356043 e-mail.i nfo@fjs.hu 

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi dolog/dolgok adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: 

A fogyasztó(k) neve: 

A fogyasztó(k) címe: 

A fogyasztó(k) aláírása: 

Bankszámla-szám: amennyiben a visszafizetést átutalással kéri.Kelt: 


 
Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő tizennegyedik napon visszatéríteni. Oly módon,ahogy a megrendelő az árút kifizette,ettől eltérni csak a megrendelő kérésére lehet.


A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.


Az elállási jog gyakorlására vonatkozó   AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2011/83/EU IRÁNYELVE

(2011. október 25.) letöltheti a http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:304:0064:0088:HU:PDF linkről.

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

Ha a fogyasztó eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a dolgot haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a dolog átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a dolgot maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a dolgot a határidő lejárta előtt elküldi. 

A fogyasztó kizárólag a dologvisszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését. 

Ha az üzlethelyiségen kívül kötött szerződés megkötésével egyidejűleg dolgot kifuvarozták a fogyasztónak, a vállalkozás saját költségén fuvarozza vissza a dolgot, ha az jellegénél fogva postai úton nem küldhető vissza. 

A fogyasztó csak a dolog jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges kezelést meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Nem felel a fogyasztó az értékcsökkenésért, ha a vállalkozás a fenti i) pontban előírt tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget. 

Ha a fogyasztó a teljesítés megkezdését követően felmondja az üzlethelyiségen kívül vagy távollévők között kötött szerződést, az elszámolás során a fogyasztó által arányosan fizetendő összeget a szerződésben megállapított adóval növelt teljes ár alapján kell kiszámítani. Ha azonban a fogyasztó bizonyítja, hogy a teljesár túlzottan magas, az arányos összeget a szerződés megszűnésének időpontjáig teljesített szolgáltatások piaci értéke alapján kell kiszámítani. E § alkalmazásában a piaci érték megállapításánál egy másik vállalkozás azonos szolgáltatásának a szerződés megkötésekori árát kell figyelembe venni. 

Fontos, hogy ha az eladó nem adta meg az előírt tájékoztatást a vásárló felé, a vásárló nem adta kifejezetten beleegyezését a feltételek elfogadásába, akkor a vásárló számos költség megfizetésére nem kötelezhető! 

Ide kapcsolódik a 2014. március 15-én hatályba lépő a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (új PTK.) is, ami egy új, "Az elektronikus úton történő szerződéskötés különös szabályai" fejezettel egészül ki. Az új fejezet többek között rögzíti, hogy elektronikus úton történő szerződéskötés esetén (azaz például webáruházak esetén) a szerződéskötésre lehetőséget biztosító félre (a kereskedőt) milyen tájékoztatási kötelezettség hárul. Ezek értelmében a szerződéskötésre vonatkozó jognyilatkozat megtételét megelőzően a másik felet az alábbiakról tájékoztatni kell:

 1. a szerződéskötés technikai lépéseiről;

 2. arról, hogy a megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül-e, az elektronikus utat biztosító fél rögzíti-e a szerződést, továbbá, hogy a szerződés utóbb hozzáférhető lesz-e;

 3. azokról az eszközökről, amelyek az adatok elektronikus rögzítése során felmerülő hibák azonosítását és kijavítását a szerződési jognyilatkozat megtételét megelőzően biztosítják;

 4. a szerződés nyelvéről; és

 5. ha ilyen létezik, arról a szolgáltatási tevékenységre vonatkozó magatartási kódexről és annak elektronikus hozzáférhetőségéről, amelyet az elektronikus utat biztosító fél magára nézve kötelezőnek ismer el.

Az elektronikus utat biztosító fél köteles az általános szerződési feltételeit olyan módon hozzáférhetővé tenni, amely lehetővé teszi a másik fél számára, hogy tárolja és előhívja azokat. 

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

A felek eltérő megállapodásának hiányában a fogyasztó az alábbi esetekben nem gyakorolhatja az elállási jogát:

 1. a dolog adásvételére irányuló szerződéstől eltérő szerződés esetében a szerződéses szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;

 2. olyan szerződéses szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható a 14 napos határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;

 3. olyan nem előre gyártott dolog esetében, amelyet a fogyasztó egyéni választása vagy döntése alapján készítenek el;

 4. romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző dolog tekintetében;

 5. olyan zárt csomagolású dolog tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a kiszállítást követő felbontása után nem küldhető vissza;

 6. olyan dolog tekintetében, amely jellegénél fogva a kifuvarozást követően elválaszthatatlanul vegyül más dologgal;

 7. olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére a megkötéstől számított harminc napon túl kerül sor;

 8. olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;

 9. lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha a kifuvarozást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

 10. hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;

 11. nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;

 12. lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;

 13. tárgyi adathordozón nem rögzített digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a teljesítés megkezdését követően felmondási jogát elveszíti.


Figyelem!


* A megrendelése során,ha a kiszállítás előtt,élni kíván az elállási jogának gyakorlásával azt,még megfelelő időben,a termék kiszállításának megkezdése előtt,elérhetőségeinken,tegye meg,hogy ne terheljen minket a termék ki- és visszaszállításának költségével.

 


A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (a továbbiakban: Fvtv.) 55. §-ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet  5. §.c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

 

A Cikkelyre hivatkozva az alábbiakra hívom fel a kedves fogyasztó figyelmét. 


*a műszaki berendezéseket, ha használatba vette, illetve a csomagolásból kivette, nem áll módunkban visszavenni, csak a hivatalos szervízjegyzékben  közölt valamelyik szervíz igazolása után, amely igazolja, hogy a műszaki berendezés hibátlanul működik.

*Szivattyú illetve házi vízmű esetén,megtisztított és fertőtlenitett állapotban kell lennie.

 
Csere


*Gyári hiba esetén a jogszabálynak megfelelően, saját költségünkre cseréljük a termékeket. 

*Téves rendelés, vagy bármilyen más okból eredő csere esetén nem áll módunkban utánvétes vagy bérmentesítés nélkül feladott csomagokat átvenni! 


*A visszaküldés díja Önt terheli.


Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatkezeléssel kapcsolatos alapvető rendelkezéseket az alábbi jogszabályok állapítják meg, ennek megfelelően dolgozunk:
1992évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
2001évi CVIIItörvény az elektronikus kereskedelmi ... szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító:03208-0001

 

COPYRIGHT © 
Az F.J.S.Bt. minden jogot fenntart az internetes oldalainak létrehozása céljából felhasznált szövegekkel, képekkel, ábrákkal, hanganyagokkal és animációkkal kapcsolatban. Mindezek teljes mértékben a szerzői és szomszédos jogok védelme alatt állnak. A felhasznált elemek egy részére harmadik felek szerzői jogai is vonatkoznak. Az F.J.S.Bt.weboldalak tartalma, az F.J.S.Bt. előzetes, írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi célra nem másolható, nem használható fel, nem módosítható vagy tehető hozzáférhetővé harmadik fél számára. 

Ez alól csak azok az adatállományok képeznek kivételt, amiket az F.J.S.Bt. kifejezetten letöltésre és közzétételre kínál.


VÉDJEGYEK 
Az F.J.S.Bt. weboldalain felhasznált szöveges és kép márkajelzések nagyobbrészt védettek. Ez különösen a logókra, terméknevekre és típusmegjelölésekre vonatkozik.


A GARANCIA ÉS SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA 
Az F.J.S.Bt. weboldalait a lehető legnagyobb gondossággal szerkesztjük. Ennek ellenére az F.J.S.Bt. nem garantálhatja a közzétett információk hibátlanságát és pontosságát. Az F.J.S.Bt. semmilyen kárért sem vállal felelősséget, ami jelen weboldalak közvetlen vagy közvetett használatából ered, amennyiben az nem az F.J.S.Bt. vagy közreműködőinek szándékosságából vagy durva gondatlanságából ered. Az adatok letöltése és a személyes adatok megadása mindenkinek saját kockázatára történik.

 

Tisztelettel: Fábián József Sándorné

(Vásárlói nyilatkozat)

Megrendelésem során az élesítőkód elküldésével igazolom,hogy a vásárlói tájékoztatót megértettem és elfogadom. 

Kép

Az ELUMPS Kft 1994-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú társaságként merülőszi-vattyúk, szennyvízszivattyúk, csőbúvárszivattyúk, kertiszivattyúk és házi vízellátó berende-zések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Székhelye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy észak-keleti kisvárosban, Fehérgyarma-ton van.

A saját fejlesztésű, lakossági rendeltetésű termékek nagy választékú szortimentje lehetővé tette, hogy piaca mind belföldi, mind közösségen belüli és közösség területén kívüli vonatkozásban folyamatosan a nagy kereskedő-házaknak történő gyártás irányába tolódjon el. ( Metro, OBI, Auchan, Bricostore ) 
A termékek mintegy 50%-a külpiacon kerül értékesítésre.

Az Európa szerte ismert termékek uniós országok, ( Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária ) valamint unión kívüli országok ( Oroszország, Belorusz, Ukrajna, Szerbia ) piacaira kerülnek.

A termékek folyamatos fejlesztését saját mérnökeink végzik, figyelemmel a vásárlók visszajelzéseire.