Kép

LEO egy professzionális szivattyú gyártó Kínában. Gyártunk  jet szivattyúk és más szivattyúkat, mint a centrifugális szivattyúk, búvárszivattyúk stb Minden termék kiváló minőségű, amit GS, CE, UL, ETL, CB, EMC és EMF minősítés igazolt. 
Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat! Várjuk, megrendelését.

 

Kép

Merüljön el az AL-KO világban, és ismerje meg a magas minőségű termékek - ez minden bizonnyal szintén alkalmas a követelményeknek itt. Kellemes böngészést és felfedezni - és természetesen, ha dolgozik az AL-KO kerti szerszámok.

PostHeaderIcon HírlevélKépKépKép
Az aktuális újdonságokról és akciós termékekről elsőkézből értesül, ha feliratkozik hírlevelünkre.

Keresztnév:
E-mail:
Kép

Az ELUMPS Kft 1994-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú társaságként merülőszi-vattyúk, szennyvízszivattyúk, csőbúvárszivattyúk, kertiszivattyúk és házi vízellátó berende-zések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Székhelye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy észak-keleti kisvárosban, Fehérgyarma-ton van.

A saját fejlesztésű, lakossági rendeltetésű termékek nagy választékú szortimentje lehetővé tette, hogy piaca mind belföldi, mind közösségen belüli és közösség területén kívüli vonatkozásban folyamatosan a nagy kereskedő-házaknak történő gyártás irányába tolódjon el. ( Metro, OBI, Auchan, Bricostore ) 
A termékek mintegy 50%-a külpiacon kerül értékesítésre.

Az Európa szerte ismert termékek uniós országok, ( Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária ) valamint unión kívüli országok ( Oroszország, Belorusz, Ukrajna, Szerbia ) piacaira kerülnek.

A termékek folyamatos fejlesztését saját mérnökeink végzik, figyelemmel a vásárlók visszajelzéseire.